Wie zijn we?

Wij zijn Impact Media Concepts, een marketingbureau die impact creëert en daardoor conversies genereert. Want het draait voor al onze klanten uiteindelijk maar om één ding: resultaat. Wij realiseren dit door de juiste marketingtools op het juiste moment in te zetten. Om het juiste rendement te behalen, zijn wij constant bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf en van onszelf.

Ons team

Wie hebben er dan zo’n koffie en conversie verslaving? We zullen ons even voorstellen…

Jordi Hagedoorn

Eigenaar en projectmanager

Verliefd op netwerken én Italiaanse bollen (de broodjes natuurlijk). Jordi laat geen lunchmoment zomaar voorbij gaan.

Sander Kuipers

Online Marketeer

Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Sander Billekens

All-round marketeer

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Onze Goeroe’s

We laten ons af en toe adviseren door onze goeroe Truus, die ons nog weleens wat wil leren van vroeger. Maar ook van SuperSuus, die ons door het digitale doolhof de weg wijst.

Truus de Vries

Communicatie Goeroe

Truus is onze alwetende communicatiegoeroe, noem het ouderwets, maar grootmoeders oude kookrecepten zijn ook nog steeds het best!

Super Suus

Social Media Held

Super Suus komt to the rescue wanneer je geen idee meer hebt wat je met jouw social media kanalen aan moet!

Naar wie zijn we nog op zoek?

Bij IMC groeien we contstant en daardoor komen er ook telkens meer werkzaamheden bij kijken. Voor deze werkzaamheden zoeken wij dan natuurlijk ook weer enthousiaste mensen die deze verantwoordelijkheid op zich willen nemen!

Daarnaast bieden wij als marketingbureau ook stages aan… en nee, dan hebben we het niet over alleen maar koffie halen. Check de vacatures hier!

Ben jij onze nieuwe collega?

Marketing/Sales

Kun jij pakkende teksten schrijven én weet jij hoe je een landingspagina hoog in Google laat scoren? Check dan onze vacature(s)

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)?

Marketing/Communicatie

Wil je graag meer leren over het marketingvak terwijl je ook nog eens aan de slag gaat met je eigen uitdagende onderzoek? Check dan onze stage(s)

Is jouw organisatie toe aan wat reuring? Dan ben jij aan het juiste adres bij IMC!